Onze wellness partners

Bij De Notenkoerier vind je alle soorten noten en superfoods

Blijf fit en slank met ambachtelijk, West-Fries brood van bakker Koning

Walnoten kopen doe je bij de notenleverancier.nl

Gezonde noten helpen om je lichaam fit te houden

Ginseng helpt zorgt voor meer energie, minder stress en het bevordert de spijsvertering

Voor superfoods van micro-algen kun je terecht bij AlgaSpring

Fillers in Amsterdam

Wilt u een jeugdig en stralend uiterlijk zonder een ingrijpende chirurgische ingreep te ondergaan? filler zijn een zeer effectieve en veilige oplossing wanneer u last heeft van rimpels of volumeverlies in uw gezicht. 

Aambeien behandelen

Heeft u last van aambeien? Bij Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor Aambeien behandelen .
Rooscosmetics.com

Zorgverzekering

Het is soms erg lastig om de ideale zorgverzekering te kiezen: er zijn een groot aantal zaken die je kunt verzekeren, er zijn tientallen verzekeraars en ze hebben allemaal verschillende premies. Bij verzekering.nl vind je een handige keuzehulp en vergelijker waarbij je alle aanbieders en hun verzekeringen kunt vergelijken.

Klysma Den Haag

Op zoek naar een klysma den haag ? Mensen voelen zich weer fris en vitaal na een klysma. De darmen worden gereinigd. “Na de behandeling voelde ik met helemaal top” (Irene uit Wormerveen).

Cellulitis verwijderen

Met de cellulitis behandeling bij Falck Clinic kun je cellulitis verwijderen en verdwijnen putjes en deukjes uit je dijen en billen.

Spa en salon in Voorschoten

In Voorschoten is A Verde Salon & Spa een heerlijke plek om te ontspannen. Kies voor een van de schoonheidsbehandelingen of laat je uiterlijk verfrissen door een haarstyliste.