Onze wellness partners

Superfood: van noten tot Ginseng

Bij De Notenkoerier vind je alle soorten noten en superfoods. Bestel eenvoudig en veilig via de website.

Verse walnoten kopen doe je bij de notenleverancier.nl. Deze noten zijn een ideale aanvulling op een gezond dieet.

Deze 5 gezonde noten helpen om je lichaam fit te houden. Lees alles over de voordelen van deze noten via de link.

Blijf fit en slank met ambachtelijk, West-Fries brood van Bakker Koning.

Ginseng zorgt voor meer energie, minder stress en het bevordert de spijsvertering

Voor superfoods van micro-algen kun je terecht bij AlgaSpring

Fillers in Amsterdam

Wilt u een jeugdig en stralend uiterlijk zonder een ingrijpende chirurgische ingreep te ondergaan? filler zijn een zeer effectieve en veilige oplossing wanneer u last heeft van rimpels of volumeverlies in uw gezicht.

Aambeien behandelen

Heeft u last van aambeien? Bij Polikliniek de Blaak kunt u terecht voor Aambeien behandelen .
Rooscosmetics.com

Zorgverzekering

Het is soms erg lastig om de ideale zorgverzekering te kiezen: er zijn een groot aantal zaken die je kunt verzekeren, er zijn tientallen verzekeraars en ze hebben allemaal verschillende premies. Bij verzekering.nl vind je een handige keuzehulp en vergelijker waarbij je alle aanbieders en hun verzekeringen kunt vergelijken.

Klysma Den Haag

Op zoek naar een klysma den haag ? Mensen voelen zich weer fris en vitaal na een klysma. De darmen worden gereinigd. “Na de behandeling voelde ik met helemaal top” (Irene uit Wormerveen).

Cellulitis verwijderen

Met de cellulitis behandeling bij Falck Clinic kun je cellulitis verwijderen en verdwijnen putjes en deukjes uit je dijen en billen.

Spa en salon in Voorschoten

In Voorschoten is A Verde Salon & Spa een heerlijke plek om te ontspannen. Kies voor een van de schoonheidsbehandelingen of laat je uiterlijk verfrissen door een haarstyliste.

Snel en effectief afvallen

Bij personal training Almere kun je snel en effectief afvallen. De trainers helpen je zowel met krachttraining als met voeding.

Beloon jezelf na het afvallen

Heb je de doelstelling voor je nieuwe gewicht behaald, beloon je zelf met zilveren oorbellen waarmee je ieder outfit compleet maakt.

Vrijleggen van een tand

Soms komen tanden niet goed door. De kaakchirurg kan in dat geval de tand vrijleggen. Zodat deze alsnog in de juiste stand terecht komt en het gebit netjes is.

Darmspoeling

Laat je darmen schoonspoelen door middel van een darmreiniging . Dit verhelpt bij veel mensen een prikkelbare en gevoelige dikke darm.

Trainen voor dikke billen

Veel vrouwen trainen tegenwoordig hun benen en billen, hierdoor kun je dikke billen krijgen die er strak en rond uitzien. Ga ook training met een goed schema. Kijk hiervoor op Gymjunkies.nl.

Cosmetische ingreep

Voor cosmetische ingrepen wil je een ervaren specialist! SAM Kliniek heeft diverse ervaren chirurgen in dienst waarbij je op een veilige manier mooier wordt.

Dental practice in Amsterdam

When your gums are inflamed, a root canal treatment may be necessary. Click on the link for more information about the root canal treatment.

Dental practice in Amsterdam

When your gums are inflamed, a root canal treatment may be necessary. Click on the link for more information about the root canal treatment.

Haar transplanteren naar kale plekken

Met een haartransplantatie kan een specialist kale plekken weer voorzien van nieuwe haren. Door bestaande haarwortels van andere lichaamsdelen te verplaatsen, weet je zeker dat deze haarwortels niet lichaamsvreemd zijn.

Permanente wenkbrouwen

Wie wil er nou geen permanente wenkbrauwen laten zetten ? Bij Amsterdam Tattoeing is het mogelijk!

Volledig ontspannen

Maak een afspraak bij Thaithara voor een thai massage in amsterdam en kom volledig tot rust.

Vacature docent Verpleegkunde

Verpleging is essentieel bij hulpbehoevende mensen. Leer jij de nieuwe generatie verplegen? Bekijk de vacature docent verpleegkunde die je vindt op de website van Metafooronderwijs.nl.

Solar Chiropractic – Chiropractor

Je vrij en soepel voelen? Minder stress ervaren en nog meer geestelijke en metale voordelen ervaren? Neem een kijkje op solarchiropractic.nl en zie wat wij in onze praktijk in Amsterdam of Delft voor je kunnen betekenen.

Zorgverzekering

Steeds meer zijn we bezig met gezondheid. Lekker in ons vel zitten, sporten, naar de sauna gaan en er goed uitzien. Een goede zorgverzekering kan hierbij ondersteuning beiden. Start daarom met zorgverzekeringen vergelijken.

Kniebrace

Het dragen van een kniebrace helpt bij verschillende knieklachten, waaronder de jumpers knee, osgood schlatter maar ook artrose in de knie. Doordat er extra ondersteuning wordt geboden, verminderen je klachten of worden ze zelfs voorkomen.

Oorbellen kopen van JuliDansJewels

Ooorbellen kopen doe je eenvoudig op de website van JuliDansJewels. Kies de juiste oorbellen voor de look en uitstraling waar je voor gaat.

Papierloods.nl

Een goede gezondheid begint met het gebruik van de juiste hygiënemiddelen. Bij Papierloods koop je hygiënepapier voor dagelijkse hygiëne op kantoor.

Colour Freak Cosmetics: make-up

Geef jezelf prachtige lipgloss of lipstick cadeau van Colour Freak Cosmetics via colourfreakcosmetics.com/nl/. In deze webshop vindt u lipgloss en lipstick voor de gevoelige huid en lippen. 

Jacuzzi kopen

Een nieuwe jacuzzi kopen? Bekijk dan de website van sunspabenelux.nl voor een groot aanbod jacuzzi’s!

ERP

ERP staat voor Enterprise Resource Planning