Wanneer je bezig bent met het creëren van een nieuwe mindset en het veranderen van jouw gewicht bijvoorbeeld, dat kan aankomen of afvallen zijn natuurlijk, is het ook belangrijk om jezelf te ontdekken. Dit wil zeggen dat het kan zijn dat je nieuwe hobby’s gaat ontwikkelen maar het kan ook betekenen dat eens opnieuw naar seksualiteit gaat kijken. Dat kan op allemaal verschillende manieren en het hoeft niet meteen een taboe te zijn of een hele grote stap, je kan er ook klein mee beginnen.

Sta er eens bij stil

Het begint bij de bewustwording. Sta er eens bij stil bij wat je fijn vindt en wat je graag zou willen. Dit kan zijn wat vaker luisteren naar lekkere muziek waar je zowel op kan gaan dansen, maar dit kan ook betekenen dat je na het badderen meer tijd moet of kan nemen om jezelf in te smeren met bodylotion en er een lekker ritueeltje van te maken. Steek wat kaarsjes aan en zet een lekker drankje neer, maak het echt een goed momentje voor jezelf. Het hoeft helemaal niet lastig te zijn. 

Ga ontdekken!

Op ontdekkingsreis gaan tussen de lakens, dat hoeft niet perse heel moeilijk te zijn. Zo kan dit in je eentje zijn maar natuurlijk ook met je partner(s), net wat jij fijn vindt. Wellicht is het dan fijn om in het eerste geval zelf te gaan kijken zodat je rustig kan kijken wat je zelf fijn vindt. Wanneer je wat extra spanning zoekt en ook de nodige ontspanning, dan kan je eens even kijken naar speeltjes voor haar. Of je nu gaat voor een klein exemplaar of een groot exemplaar, wat hulp tussen de lakens kan nooit kwaad en het is ook helemaal niet erg. Het kan juist voor de extra dimensie zorgen. Nog meer interesse hierin gekregen? Neem dan een kijkje bij I.N.N. Love, wellicht zit er iets voor je tussen.

Zoek een uitlaatklep

Of je de uitlaatklep nu tussen de lakens gaat vinden of liever ergens anders, het is fijn als je die vindt. Dat kan bijvoorbeeld ook zijn door te gaan tuinieren of iets dergelijks, of juist gaan koken. Probeer er voor te zorgen dat je af en toe een momentje voor jezelf neemt, dat is wel zo goed voor je.