Iedereen kent natuurlijk het fenomeen wellness. Wist je alleen ook dat er meer dan één soort wellness ervaring is waarvan je kunt genieten? In deze blog delen wij met jou welke 4 wellness ervaringen onze absolute favorieten zijn.

De sauna

De sauna is en blijft een van onze favorieten. Hoewel je verschillende soorten sauna’s hebt zoals de Finse sauna’s en sauna’s met infraroodlicht, kunnen wij van eigenlijk alle soorten sauna’s wel genieten. Het is de ideale manier om ervoor te zorgen dat je spieren los komen en je hoofd ontspant.

De hot stone massage

Een hot stone massage is, zoals de naam al zegt, een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van hete stenen. Deze worden tijdens de massage gebruikt om de huid te verwarmen, maar ook om al zij het lichte druk te zetten op de wervelkolom en het centrale zenuwstelsel.

Bubbelbad

Het bubbelbad is misschien wel iets wat men het beste kent. Waarschijnlijk heb je zelf ook wel een keertje in een bubbelbad gezeten. Het is een erg ontspannende ervaring waarbij je al je spieren goed kunt ontspannen en kunt genieten van de aangename warmte van het hete water. Een bubbelbad is ook steeds vaker iets wat men persoonlijk aanschaft voor in huis. Op die manier kun je de wellness ervaring gewoon in huis halen en er elke dag van genieten!

Het modderbad

Het modderbad is in Nederland misschien iets minder bekend. Waarschijnlijk hebben ook maar weinigen die de blog lezen ooit een modderbad genomen. Onbekend maar vaak onbemind en dat is, zeker in het geval van het modderbad, heel erg jammer! Een modderbad is namelijk ideaal om de dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen. Heb je dus ooit de mogelijkheid om een modderbad te nemen, dan raden wij je dit van harte aan om een keer te doen!