De ‘Bluefin’ is het snelst en best groeiende bedrijf in de SUP wereld. Dit bedrijf is jong en heeft enorm veel producten. Goede producten die ook nog eens voor een redelijke prijs worden verkocht. Opblaasbare boards waar je heel wat avonturen op het water mee kan beleven. Bluefin sup is een Engels bedrijf die gespecialiseerd is in het produceren van kajaks. Deze kajaks zijn superstevig en hebben een hoge kwaliteit. Er staat al een enorme fanbase achter deze producten. Niet alleen in Engeland, maar over de hele wereld willen mensen deze kajaks aanschaffen. Er is wel een groot nadeel want het verzenden en verschepen van deze producten is praktisch onmogelijk. De eigenaar maakte na heel wat jaren getwijfeld te hebben de overstap naar de opblaasbare boards. Bluefin komt tegenwoordig ieder jaar weer met een nieuwe en betere collectie. We nemen de Bluefin Cruise als voorbeeld.

Dit geweldige SUP board is voor iedereen geschikt. Vooral voor de mensen die op zoek zijn naar een stabiel en all-round product. Er is weinig ruimte om in detail te treden, maar deze SUP heeft geweldige specificaties. Dit model heeft drie verschillende afmetingen en is een van de beste opblaasbare boards ooit. Deze opblaasbare kajak bestaat uit een compleet pakket, namelijk: een peddel met optioneel opzetstuk, een sup zitje, een GoPro mount, een rugtas, een enkelkoord en een dual action pomp. Dit product is gemaakt van goed en stevig materiaal en kan tot wel 28 PSI opgeblazen worden. Het heeft voldoende draaggewicht en is beschikbaar in verschillende varianten zodat er voor iedereen een juiste afmeting beschikbaar is. Ondanks dat de SUP opblaasbaar is, is dit product wel zwaar dus houdt daar zeker rekening mee.

Standuppaddleboardworld.nl


Standuppaddleboardworld.nl heeft ook leuke ideeën voor je op de website staan. Een daarvan is het suppen met je hond. Een geweldige manier om samen van de natuur te genieten met je beste vriend. Drijf lekker op het water. Zo gemakkelijk is het niet hoor om je hond mee te nemen op een Board. Het is belangrijk dat wanneer je het water opgaat met je hond je goede voorbereidingen neemt. Zorg ervoor dat je hond zich in ieder geval thuis voelt op het board. Je bent helemaal omringd door water en dat is waarschijnlijk iets wat voor je hond nieuw is. Het is ook belangrijk dat je zelf goed kan suppen voordat je je vriendje of vriendinnetje meeneemt op dit leuke avontuur. Suppen is eenvoudig om te leren. Iedereen kan een suppen al is het vaak maar met een beetje oefening. Als jij veel ervaring hebt zit je stabieler op het board en is het voor je hond ook gemakkelijker. Je hond moet wel al goed kunnen zwemmen voordat je hem meeneemt. Ook is het handig als je hond bevelen opvolgt en niet snel afgeleid raakt.