We worden steeds slimmer. Me we doel ik op de mensheid. Straks rijden we allemaal in zelf rijdende auto’s, de eerste mensen komen aan op Mars en AI zorgt ervoor dat we allemaal zonder baan zitten en aan de universeel basis inkomen moeten. Ook in de dieet en voeding wereld zijn er de afgelopen jaren grote stappen vooruit gemaakt.

Met name veel mensen boeken tegenwoordig succes met zogenaamde maaltijdvervangers. Een daarvan is Be-slank. Deze maaltijdvervangers doen exact wat ze zeggen ze vervangen een maaltijd. In tegenstelling tot eiwit shakes of smoothies kunnen deze dus een hele maaltijd bijv. de lunch vervangen. Je zult geen honger lijden en je lichaam krijgt alle voedingsstoffen binnen die het nodig heeft. Dit is handig omdat aangetoond is dat maaltijdvervangers helpen met afvallen. Verder is het zo we hebben allemaal een uitermate druk leven vandaag de dag in 2019 en soms schiet het er wel eens bij in. We hebben geen tijd om een salade met zalm en quinua klaar te maken. Dan is het altijd fijn om terug te kunnen vallen op juist ja een maaltijd vervangende shake.

Enfin, maaltijdvervangende shakes en het eiwitdieet zijn als twee handen in een buik. De meeste mensen combineren deze dan ook, omdat dit beste werkt. Maaltijdvervangers of ze worden ook wel maaltijdshakes genoemd passen hier prima in. Enfin, hoe men idealiter de maaltijdshakes toepast staat beschreven op deze website.  In een notendop je wilt niet overdrijven met maaltijdshakes vervang maximaal 1 maaltijd per dag.

Enfin, de shakes veel mensen rapporteren erover dat ze heerlijk smaken en dat mensen er zelf naar uitkijken naar het volgende shake moment. De shakes zijn verkrijgbaar in smaken zoals o.a. aardbei, kokos, banaan en chocolade. Het smaakt bijna als een milkshake. Maar niet te zoet. Zo kan afvallen dit jaar echt gemakkelijk snel en effectief zijn.