Tegenwoordig ligt het tempo waarin we leven erg hoog. Veel hoger dan bijvoorbeeld 5 jaar geleden. We zijn altijd druk, druk en nog eens druk. Om die reden is het des te belangrijker om een momentje voor jezelf te pakken om volledig tot rust te komen. Je wilt immers voorkomen dat je opgebrand raakt of erger: een burn-out krijgt! Wij begrijpen als geen ander dat wanneer je een volgeboekte agenda hebt, rust nemen lastiger is dan het lijkt. Om die reden delen wij graag één van onze geheimen met jou die jou helpen je innerlijke rust te vinden: de enige echte relaxfauteuil. Dé stoel waar je nooit meer uit wilt.

Wat is een relaxfauteuil?
Een stoel die de naam relaxfauteuil draagt, zegt eigenlijk al genoeg. Toch geven wij graag een korte introductie. Relaxfauteuils, ook wel relaxstoelen genoemd, zijn stoelen die jou het relaxcomfort bieden wat je nodig hebt voor een avondje ontspanning. Je ploft neer, doet je voeten omhoog en je voelt hoe de spanning van de dag van je afglijdt. De relaxfauteuils zijn zo gemaakt dat ze precies aansluiten op jouw lichaam.

De perfecte stoel om in tot rust te komen
Dé ideale stoel voor jou, daar komt meer bij kijken dan je denkt. Waarom? Ieder mens is uniek. Dit geldt voor zowel voor je persoonlijkheid als je lichaam. We verschillen van lichaamsbouw, lengte en gewicht. Dit betekent dat de perfecte relaxstoel op maat gemaakt zou moeten worden om enkel en alleen aan jouw basisvoorwaarden te kunnen voldoen! Dit klinkt misschien gek, maar dit is wel wat er in de realiteit gebeurt. Om een stoel perfect op jou aan te laten sluiten op je lichaam, worden jouw lichaamsmaten opgemeten. Net als bij het aanmeten van een maatpak. Eén vast gegeven is namelijk dat lichaamslengte een belangrijk aspect is als het gaat om comfort. Je wilt immers niet een te kleine relaxfauteuil!

Ontwerp jouw eigen relaxstoel
Het leukste gedeelte moet nog komen. Het feit dat een relaxstoel helemaal voor jou op maat gemaakt wordt, heeft een groot voordeel. Je kan de relaxstoel namelijk helemaal zelf samenstellen! Dit betekent dat jij bepaalt welke stof het wordt in welke kleur. Daarnaast kies je ook het materiaal van de poten uit. Zo past de stoel altijd perfect bij jou en je interieur. Bekijk de mogelijkheden bij de zitspecialist van Groningen

Relaxfauteuils enkel voor ouderen?
You couldn’t be more wrong. Waarom zou je wachten tot je de 50 bent gepasseerd als je nu al ultiem kan genieten van een luie stoel die jouw lichaam het comfort biedt waar je altijd van hebt gedroomd? Nog niet overtuigd? Wist je dat bijna 90% van de Nederlanders verkeerd zit? Dit betekent dat de kans groot is dat jij hier één van bent. Voorkom zitklachten nu dit nog kan. Een relaxfauteuil biedt jou de ideale zitbreedte, -hoogte en -diepte. Deze goede ondersteuning helpt je lichaam te ontspannen en voorkomt rug- en nekklachten.

Het recept om ultiem tot rust te komen met een relaxfauteuil
Kom tot rust na een drukke dag. Ga zitten in jouw persoonlijk op maat gemaakte relaxfauteuil. De fauteuil zorgt ervoor dat je echt tot rust kan komen wanneer je daaraan toe bent. Neem een momentje voor jezelf. Zorg ervoor dat niemand je kan storen. Zet de telefoon, computer en televisie uit. Sluit heel even je ogen en breng tijd door in volledige stilte. Het sluiten van je ogen verbetert de kwaliteit van je rustmoment. En voor je het weet ben je in dromenland beland.

Een relaxfauteuil, het meeste comfortabele meubelstuk in jouw interieur. Zitten was nog nooit zo relaxt!