Als je te weinig beweegt krijg je uiteindelijk een overgewicht. Het is persoonlijk afhankelijk hoeveel dit wordt. Gelukkig is het in de meeste gevallen zo, dat het er ook weer af kan. Dan moet je je eetpatroon aanpassen en meer gaan bewegen. Het stoppen met alcohol (een stof die op plek 6 van de lijst met meest verslavende stoffen staat) is altijd een goed idee als je wilt afvallen. Dit vanwege het feit dat alcohol je stofwisseling vertraagd. Wanneer het je gelukt is om af te vallen en je fit te voelen, dan is het leuk om ook een nieuwe outfit aan te meten, dit is overigens altijd leuk, maar in de genoemde situatie natuurlijk wel het aller-allerleukst. 

Ga voor merken met een bepaalde jeugdigheid en stijl

Er zijn tientallen merken beschikbaar waar jij een jeugdige uitstraling mee kunt krijgen. Een van die merken is Vita Delle Rose (vdr) en wordt steeds populairder. Wij vinden de ontwerpen altijd heel fleurig en dat maakt ons vrolijk. Natuurlijk zijn er nog veel meer merken die ook een bepaalde sfeer met zich meebrengen, ieder op zijn eigen manier. Denk aan Tommy Hilfiger, Lacoste, Ralph Lauren en McGregor. Dit zijn ook zo’n beetje de merken die veel gedragen worden in de zakelijke wereld. Dit laatste is overigens voor veel mensen ook een reden om juist deze merken niet te dragen. Andere merken die populair zijn, zijn Versace, Valentino en Armani. Vooral de maatpakken van Armani vinden veel liefhebbers.

Het hoeft niet allemaal heel duur te zijn 

Om heel eerlijk te zijn, hoeft het niet allemaal heel duur te zijn wat je aanschaf qua kleding, het enige dat belangrijk is of de kleuren je goed staan en het outfit bij je past. Wanneer jij over het algemeen wat strakker in de stijl zit, dan is het misschien een beetje atypisch om ineens een hippietrui aan te trekken. Er is overigens geen verbod afgekondigd om wel gewoon die trui aan te trekken. Dat zijn dus typisch van dingen die je zelf moet weten, maar een stijlbreuk kan wat vreemd overkomen bij je omgeving. Uiteindelijk is het allemaal ijdelheid; waar overigens niets mis mee is; maak er dus geen halszaak van. Laat je gewoon lekker inspireren door wat je allemaal ziet online, of in de fysieke wereld, en doe er je voordeel mee.