Een scheiding is een aanslag op je fysieke en geestelijke conditie en kan zijn sporen nalaten in je gezicht. Zowel mannen als vrouwen zorgen minder goed voor zichzelf na hun scheiding, want voor jezelf koken blijkt toch vaak minder leuk dan voor twee personen. Ook vaker de kroeg in met vrienden of vriendinnen om afleiding te zoeken, zorgt voor de nodige vermoeidheid. In deze blog gaan we je laten zien hoe je weer kunt stralen na je scheiding: met een cosmetische behandeling.

Tekenen van de tijd

Na je scheiding doorloop je verschillende fases van rouwverwerking waarbij ontkenning, woede, weerstand, onderhandeling, aanvaarding en acceptatie een grote rolspelen. Deze fases kunnen verschillende keren terugkomen en zullen met de loop van de tijd steeds dieper in het onbewuste plaatsvinden. Op een gegeven moment is de rouwverwerking ‘voltooid’ en heb je het verlies van een dierbare een plek gegeven. Dit kan een geliefde zijn, maar ook een familielid waar je afscheid van moest nemen. Rouwen is goed voor een fysieke en geestelijke belasting waarvan je na verloop van tijd de tekenen kun waarnemen in iemands gezicht. Vaak resulteert dit in een vermoeide uitstraling. Deze tekenen kunnen worden bestreden met een aantal behandelingen. Zo straal je weer net zo als vroeger.

Cryo Anti-Aging

Met Cryo Anti-Aging kun je de huid verjongen met lichaamseigen stoffen. Een lichte vrieskoud opent de huidcellen en zorgt ervoor dat deze weer hyaluronzuur aanmaakt. Daarnaast wordt er met deze behandeling een lichte elektrostimulatie van de spieren toegepast zodat ze weer strakke worden en je gezicht op natuurlijke wijze gelift wordt. Spierweefsel wordt sterker en rimpels worden minder.

Sunflower

“All flowers in time bend towards the sun”, zingt de Amerikaanse zanger en guitarist Jeff Buckley. Met de Sunflower behandeling wordt je huid steviger en egaler gemaakt. Ledverlichting wordt gebruikt om dit resultaat de bereiken. Je huid wordt gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. De behandeling (de bovenstaande ook trouwens) is volledig pijnloos en comfortabel. Net alsof je lekker in de zon zit, warm en ontspannend.

Conclusie

Met opfrisbehandelingen als Cryo Anti-Aging en Sunflower is het als het ware mogelijk om ook het verdriet en de vermoeidheid uit de huid te halen. Een vale en vermoeide uitstraling behoort na een behandeling tot het verleden. Zowel geestelijk en lichamelijk is het dus mogelijk om een scheiding in het verleden achter te laten en weer te stralen.