Als de zomer er weer is willen we allemaal licht, kleurig en vrolijk in het straatbeeld naar voren komen. De zomer is het seizoen van de vrolijkheid. We zitten met zijn allen lekker vaak buiten en genieten van een hapje en een drankje in de zon of heerlijk in de verkoelende schaduw van de pergola die we gebouwd hebben. Of het nu buiten op het terras in de stad is of lekker in de tuin,  we genieten ervan. Waar we ook van genieten, is het uitzoeken van de kleding voor de zomer en in het bijzonder de sieraden die bij deze kleding passen. Wat zijn nou echt sieraden voor de zomer? Dit laatste nemen we even met je door in deze blog!

Armbanden 

Een pols vol met armbanden is precies wat je nodig hebt voor een prachtige dag aan het strand. Het is heel gemakkelijk om met sieraden om je pols die Ibiza look te creĆ«ren. Dit wordt helemaal leuk als je armbanden,  die je online gekocht hebt bij https://www.bedel.shop/, bijvoorbeeld combineert met zelfgemaakte armbanden. 

Bedels 

De bedels zijn weer helemaal terug en bijzonder geliefd door jong en oud die er wel van houden om een sieraad te hebben dat met de tijd te veranderen is en uit te breiden. Het idee van een bedelarmband is dat je steeds nieuwe bedels eraan kan rijgen zodat de armband groter en groter wordt. Elke bedel kan dan bijvoorbeeld symbool staan voor iets. Daarom is een bedelarmband een zeer persoonlijk sieraad dat je cadeau kan doen aan iemand. De bedels passen erg mooi bij de zomer vanwege hun vrolijke, speelse ontwerp. 

Kettingen 

Wat voor armbanden geldt, is ook waar voor kettingen: hang er een aantal om en je ziet er direct vrolijk en zomers uit. Ook hier weer is het een goede tip om bijvoorbeeld zelfgemaakte kettingen te combineren met kettingen die je online of op een marktje gekocht hebt. Op je vakantiebestemming zul je zeker wel een kunstmarktje kunnen vinden waar mensen die bijvoorbeeld door heel Europa trekken hun eigen gemaakte sieraden verkopen om de reis te bekostigen die ze maken. Een interessante manier om je vakantie door te brengen en voor jou om je outfit helemaal te customizen naar de zomer en de sfeer op de vakantiebestemming.