Als verse of aanstaande ouder ben je waarschijnlijk op de hoogte dat luiers een grote kostenpost zijn. Als je wil kiezen voor een luier van goede kwaliteit voor minder geld, is Pampers Sleep & Play een optie. Dit is de goedkoopste luier van Pampers, en Pampers staat bekend om haar comfortabele luiers. Bovendien kun je via deze website Pampers Sleep & Play luiers in de aanbieding vinden. Wij verzamelen ze voor je en geven een overzicht van de huidige aanbiedingen. Als je altijd op de hoogte gehouden wil worden van Pampers Sleep & Play, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvang je de aanbiedingen in je mailbox.

Maten Sleep & Play luiers

Pampers Sleep & Play is goedkoper dan andere Pampers luiers omdat deze bijvoorbeeld geen plasindicator heeft. Andere luiers gaan tot wel 12 uur mee, maar Sleep & Play luiers zullen eerder verschoond moeten worden. Deze luiers zijn verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 5, inclusief de tussenmaat 4+. Deze tussenmaat is bedoeld voor kindjes die te groot zijn geworden voor maat 4 luiers, maar voor wie een maat 5 luier nog te groot is. Door meerdere lagen wordt urine geabsorbeerd in de luier en droogt de huid van je kindje snel.

Extra’s

Pampers Sleep & Play luiers zijn flexibel en voorzien van antilekrandjes. De zijkanten van de luier rekken goed mee. Je kunt de pasvorm aanpassen door het gebruik van kleefrandjes, zodat de luier precies goed aansluit bij jouw kindje. Hoewel het deze luiers misschien ontbreekt aan luxueuze extra’s zoals de plasindicator, hebben de Pampers Sleep & Play luiers wel een ander leuk extraatje. De luiers zijn namelijk versierd met bedrukking van leuke tekeningen. Een plezier om naar te kijken voor iedereen.