Zou je graag je ogen willen laseren zodat je weer volledig zicht hebt? dan zijn hier veel verschillende klinieken voor te vinden. Het is belangrijk een kliniek uit te zoeken waar jij je prettig bij voelt, maar nog belangrijker is het, dat je jezelf goed inleest.

Inschrijven en het vooronderzoek

Als begint met het inschrijven. Zodra je dit gedaan hebt kan er namelijk contact met je worden opgenomen voor het inplannen van een vooronderzoek. Vaak zijn dit soort onderzoeken gratis en vrijblijvend, waardoor je dus nog nergens aan vast zit. Tijdens dit onderzoek worden je ogen bekeken en worden er metingen gedaan. Ook zal er vaak een gesprek met een oogarts zijn waarbij je een behandeladvies krijgt.

Ben je geschikt voor een behandeling, dan zal er een medisch vooronderzoek plaats gaan vinden. Hierbij wordt alles gecontroleerd en geanalyseerd. Denk hierbij aan de dikte van je hoornvlies, de oogdruk en oogafwijking en je medische gezondheid.

Het behandelplan

Tijdens het medisch vooronderzoek zal er een plan voor je opgesteld worden. Hierbij krijg je uiteraard de nodige informatie over de behandeling en de voorbereiding, maar weet je ook of je nog oogdruppels of andere medicatie moet gebruiken.

Op de behandeldag zal er ook eerst nog een gesprek met controle zijn. Is alles nog steeds in orde, dan zal de behandeling gaan starten. Dit wordt gedaan door middel van speciale oogdruppels die je ogen verdoven. De oogarts zal vervolgens de behandeling uitvoeren en daarna kun je tot rust komen in een speciale ruimte.

Nacontroles

Uiteraard zijn er ook nacontroles, deze zijn erg belangrijk. De eerste nacontrole is dan ook gelijk na de behandeling en de tweede een dag daarna. Vervolgens zullen er in de maanden daarna nog vijf controles plaatsvinden. Hierbij zal er vooral gekeken worden naar het herstel, hoe scherp je zicht is en hoe het druppelschema eruit ziet.

Bij https://www.laatjeogenlaseren.nl/ kun je terecht voor een ooglaserbehandeling!