Wil je heerlijk ontspannen in een warm bad? Dan heb je keuze uit verschillende soorten modellen. Wat dacht je bijvoorbeeld een instapbad. Die vanwege de vele voordelen een absolute aanrader is. Met een instapbad wordt genieten wel heel comfortabel al je de voordelen die wij voor je hebben gevonden leest! 

Veilig instappen voor iedereen

Het instapbad is er voor mensen met enige vorm van beperking. Dit kunnen ouderen zijn maar zeker ook jongere mensen wie het niet meer lukt om in een normaal bad te stappen. De instap is stukken lager en daarbij zijn er tal van hulpmiddelen te verkrijgen om het nog makkelijker en comfortabeler te maken. Van hulpmiddelen die echt noodzakelijk zijn tot hulpmiddelen die het veiliger maken of comfort van een instapbad verhogen. Een beetje afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat en wat je echt nodig hebt dus.

De vloer van het bad is vrijwel altijd voorzien van antislip en bij het bad kun je natuurlijk handige grepen plaatsen.

instapbad

Grote keuze in soorten en maten

Het instapbad heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorlopen. Waardoor deze baden in veel verschillende soorten en maten te koop zijn. Zo ook bij Sani Assist. Waarbij zelfs het design tot aan de kleur van een instapbad gekozen kan worden. Dit zorgt ervoor dat het bad er als een normaal bad uitziet en geniet van alle gemakken die je nodig hebt. Dat is natuurlijk bijzonder prettig om te weten.

Het instapbad past dus prima bij je bestaande design en kan op verschillende manieren worden geplaatst door een professioneel bedrijf. Waarbij de installatie geen hogere wiskunde is en vergelijkbaar is met elk ander normaal bad. Van de afvoer tot aan de bekleding. Met een goed instapbad geniet je dus van een heerlijk warm bad en alle bijkomende voordelen waarop een warm bad invloed heeft.