Een schuur hoeft niet altijd als opslagruimte gebruikt te worden, omdat je hem kunt opknappen in een andere kamer, zoals een plek om met je vrienden rond te hangen met een bank en een tafelvoetbaltafel. Het herbestemmen van uw schuur is een betaalbare manier om een ​​nieuwe kamer aan uw huis toe te voegen zonder te hoeven investeren in zware constructies. Er zijn enkele stappen die u eerst moet nemen voordat u het in een nieuwe kamer kunt maken. Maar daarna kan het ingericht worden als je wilt en kan het verschillende kamers worden zoals een hobbyruimte, een kantoor of een relax plekje.

Noodzakelijke aanvullingen

Schuren zijn meestal niet gebouwd met het doel om als kamer te worden gebruikt en missen basis kamer benodigdheden zoals elektriciteit. Dus het toevoegen van deze benodigdheden zou de eerste stap moeten zijn. Klimaatbeheersing is de eerste noodzaak en isolatie is de belangrijkste manier om dit probleem aan te pakken, maar het toevoegen van ramen is ook effectief. Je kunt de schuur meer als een kamer laten voelen met gipsplaat, muurplaat, sierlijsten en vloeren. Elektriciteit is een must-toevoeging omdat het belangrijk is voor de meest elementaire activiteiten en verlichting. Het wordt echter aanbevolen om een ​​elektricien in te huren om u bij deze stap te helpen. Dit geldt ook voor water als u stromend water nodig heeft.

Afwerken en decoreren

Nadat de nodige toevoegingen zijn voltooid, moet uw schuur er meer uitzien als een echte kamer en is deze klaar voor decoratie. Net als een gewone kamer kan het schilderen van de muur veel invloed hebben op het algehele gevoel. Bovenlichten zijn een optie, maar een meer kosteneffectief alternatief is het gebruik van kleinere lampen zoals lampen en bureaulampen als lichtbronnen. Als u van plan bent waardevolle of dure spullen in de schuur achter te laten, is het raadzaam om een ​​slot op de ramen en deuren te plaatsen om inbraak te voorkomen. Versier ten slotte de nieuwe kamer naar wens met meubels en items.